2016. május 15., vasárnap

A Bűbájos - The Good Witch (2008)


Minden városkának megvannak a maga legendái. Middletonban a kísértetjárta Szürke ház története körül forog minden. A történet szerint a villában valamikor „A szürke hölgy” élt,  akinek szerelme odaveszett a tengeren. A lány 28 éven keresztül várta, hogy visszatérjen, de végül belehalt a bánatba.
 Aztán egy nap új lakó érkezik a városba. Cassandra Nightingale, aki a Szürke hölgy leszármazottja, beköltözik a nagy múltú romos épületbe, és elhatározza, felújítja azt. Megjelenése és kis ezoterikus boltjának megnyitása nem arat osztatlan sikert a környékbeliek körében. A polgármester felesége fekete mágiát lát mindenben, ami Cassie-vel kapcsolatos, ezért mindent megtesz, hogy a lakókat ellene uszítsa. Bejelentést tesz a rendőrségen, járjanak utána a bűbájos idegen viselt dolgainak, de fordítva sül el a dolog, mert a rendőrfőnök Jake Russellt teljesen elbűvöli a különös nő. 
A kérdés az, vajon elég lesz-e egyedül a férfi bizalmát megnyernie, hogy a városlakók a bizalmukba fogadják, vagy esetleg nagyobb varázslathoz kell folyamodnia.   
A Bűbájos hatalmas sikert aratott az Egyesült Államokban, az első részt még számos TV film, majd egy saját sorozat is követte. :)

IMDb értékelés: 10/7,2
Blog értékelés:  5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése