2016. május 14., szombat

Árulkodó álom - Love's Unfolding Dream (2007)

A Szelíd szerelem romantikus western filmsorozat nyolcadik része. Az első részben megismert Marty és Clark már nagyszülők, a kislány Missy pedig felnőtt nő és édesanya. Nevelt lányának, Belindának, legnagyobb álma, hogy orvos legyen, de a gyengébbik nem képviselőjeként állandóan akadályokba ütközik. Ambícióit egyedül a családja támogatja. 
Belinda szárnypróbálgatásaival egy időben, a környékre érkezik egy ifjú ügyvéd, Drew Simpson, Clark és Marty szomszédjának unokaöccse. A férfinek megtetszik Belinda, de határozott véleménye van arról, hogy a nőknek nincs keresnivalójuk az orvosi pályán. 
A kezdeti súrlódások után, persze a fiatalok egyre közelebb kerülnek egymáshoz, azonban ez nehéz döntés elé állítja a lányt: közfelháborodást keltve kövesse az álmait és tanuljon tovább egy másik városban, vagy az elvárásoknak eleget téve háziasszonyként élje le életét egy ügyvéd oldalán? 

Aranyos történet, végre szerelmi háromszög nélkül, bár Belinda és Drew azért közel sem nőttek annyira a szívemhez, mint a Szelíd szerelem párosa. A karakterek és a filmcselekmény szerintem  most is megüti az elvárható szintet. Semmi bonyolult, semmi bosszantó. Lusta délutánokra tökéletes.

IMDb értékelés:10/7,1
Blog értékelés: 5/4  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése